EUROSCHOOLSPORT 2024 POLAND

EUROSCHOOLSPORT 2024 POLAND

Απριλίου όπου και κατέκτησε τη 2η θέση στη συνολική βαθμολογία αγοριών και κοριτσιών μεταξύ 6 χωρών που πήραν μέρος – Πολωνία, Δανία, Ελλάδα, Ιταλία, Βέλγιο και Γερμανία.

Το Σχολείο μας συμμετείχε με ομάδα 8 αγοριών και 7 κοριτσιών που αγωνίστηκαν στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση, στο ποδόσφαιρο σάλας και στο Δίαθλο (καγιάκ και 1000μ. σε ανώμαλο έδαφος).

Αναλυτικά τα αγόρια κατέκτησαν την 1η θέση στο Δίαθλο, ενώ τα κορίτσια πήραν την 1η θέση στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση και τη 2η θέση στο Δίαθλο. Έτσι η ομάδα μας συγκέντρωσε τη 2η υψηλότερη ομαδική βαθμολογία.

Παράλληλα τα παιδιά στην Πολιτιστική  βραδιά γνωριμίας των ομάδων, παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς και ελληνικά προϊόντα.

Συμμετείχαν οι:

Έλλη Βαν Κάπελεν, Βασιλική Κλείδωνα, Ιωάννα Ζιώγα, Εύα Γεωργιάδη, Ελευθερία Φώτου, Ηρώ Παριανού, Σοφία Παπαδοπούλου, Γιώργος Μούκας, Ιωάννης Δημόπουλος, Βασίλης Παπακυριακόπουλος, Κωνσταντίνος Χουλιαράς, Αίας Αναγνωστόπουλος, Άγγελος Χρόνης, Αλέξανδρος Μοσχάκης, Απόστολος Ξηρός.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και την επιτυχία τους και στους προπονητές τους κ. Έλενα Τικταμπανίδη και Γιώργο Κλείδωνα