Διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα PFAT

Διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα PFAT

Ο όμιλος Forensics του Σχολείου μας συμμετείχε στο ετήσιο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Forensics (PFAT), που πραγματοποιήθηκε στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη στις 4-7 Απριλίου 2024, σημειώνοντας σημαντικές διακρίσεις.

Στο αγώνισμα του Debate, η ομάδα των Ισαβέλλας Δικαίου (ΛΑ3), Δημήτρη Δάφνου (ΙΒ2), Αλέξανδρου Κεντούρη (ΙΒ2), Έλλης Κιτίνου (ΛΑ3) και Αχιλλέα Σακελλαρίδη (ΙΒ2) αναδείχτηκε Πανελλήνια Πρωταθλήτρια Debate καταφέρνοντας να νικήσει στον τελικό την ομάδα του Κολλεγίου Αθηνών-Ψυχικού!

Σε ατομικό επίπεδο, η Όλια Αρτινιάν (ΙΒ1) κατέκτησε το βραβείο «First Among Equals» στο αγώνισμα του Αυθόρμητου Λόγου. Επίσης, η Έλλη Κιτίνου κατετάγη 3η καλύτερη ομιλήτρια του τουρνουά, ο Αχιλλέας Σακελλαρίδης 10ος και ο Αλέξανδρος Κεντούρης 8ος. Τέλος, ο Αλέξης Παπαγιαννακόπουλος (ΙΒ2) διακρίθηκε στο αγώνισμα του Group Discussion, καθώς κατάφερε να είναι ένας εκ των έξι καλύτερων ομιλητών που προκρίθηκαν στον τελικό.

Στο τουρνουά μεταξύ των οκτώ καλύτερων ομάδων βρέθηκε και η άλλη ομάδα Debate του Σχολείου μας, αποτελούμενη από τους/τις μαθητές/τριες του IB1 Όλια Αρτινιάν, Δήμητρα Γριβέα, Κατερίνα Δερπανοπούλου, Στάσιο Λαζαράκη και  Κατερίνα Μαλλιαροπούλου-Κατσίμη, η οποία προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Υπεύθυνοι ομίλου: Γιάννης Βλασταράς, Σάρα Κάουφμαν, Φίλιππος Κουτσοδημητρόπουλος, Γιώργος Φραγκιαδάκης, Παναγής Γκουβέλης, Αλέξανδρος Βαμβούκος.