Επιτυχίες στο St Catherine’s Debate Cup 2023

Επιτυχίες στο St Catherine’s Debate Cup 2023

Ο Όμιλος Forensics του Σχολείου μας συμμετείχε και φέτος στο ετήσιο Μαθητικό Πρωτάθλημα Debate στα Αγγλικά που διοργανώνει το St Catherine’s British School. Το Πρωτάθλημα πραγματοποιήθκε με συμμετοχή πληθώρα μαθητών από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη στις 25 Νοεμβρίου 2023 και το Σχολείο μας πέτυχε για ακόμη μια φορά σημαντικές διακρίσεις.

Η Έλλη Κιτίνου (Α’ Λυκείου) και η Ισαβέλλα Δικαίου (Α’ Λυκείου) διακρίθηκαν με πρόκριση στα ημιτελικά, ενώ η Έλλη διακρίθηκε και ατομικά ως η 9η καλύτερη ομιλήτρια του πρωταθλήματος. Παράλληλα, η Όλια Αρτινιάν (ΙΒ1) βραβεύτηκε ως η καλύτερη Novice ομιλήτρια του πρωταθλήματος (Novice θεωρείται κάποιος που έχει ασχοληθεί με το ντιμπέιτ σε επίπεδο πρωταθλημάτων για λιγότερο από ένα έτος).

Οι μαθητές που συμμετείχαν είναι οι: Όλια Αρτινιάν (ΙΒ1), Αλέξανδρος Κεντούρης (ΙΒ2), Αχιλλέας Σακελλαρίδης (ΙΒ2), Δημήτρης Δάφνος (ΙΒ2), Δάφνη Παπαϊωάννου (ΙΒ2), Έλλη Κίτινου (Α’ Λυκείου), Ισαβέλλα Δικαίου (Α’ Λυκείου), Στάσιος Λαζαράκης (ΙΒ1), Δήμητρα Γριβέα (ΙΒ1), Άγγελος Κομονδούρος (β’ Γυμνασίου), Έκτορας Τουγιαννίδης (β’ Γυμνασίου), Κατερίνα Δερπανοπούλου (ΙΒ1) & Κατερίνα Μαλλιαροπούλου-Κατσίμη (ΙΒ1).
Υπεύθυνοι ομίλου: Γ. Βλασταράς, Σ. Κάουφμαν, Α. Βαμβούκος, Π. Γκουβέλης, Φ. Κουτσοδημητρόπουλος, Γ. Φραγκιαδάκης.