Επιτυχίες του Ομίλου Forensics στο Τουρνουά Debate - Deree Invitational LXV

Επιτυχίες του Ομίλου Forensics στο Τουρνουά Debate - Deree Invitational LXV

O όμιλος Forensics του σχολείου μας συμμετείχε για ακόμη μία φορά στο τουρνουά debate του Deree που διοργανώνεται δύο φορές το χρόνο από το Αμερικανικό Κολλέγιο της Ελλάδας (Deree College - ACG). Το πρωτάθλημα αυτό διαθέτει την ιδιαιτερότητα ότι επιτρέπει τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών γυμνασίου και λυκείου, καθώς και φοιτητών πανεπιστημίου. Το 65ο πρωτάθλημα του Deree πραγματοποιήθηκε στις 10 και 11 Νοεμβρίου 2023.

Σε αυτό το σχολείο μας σημείωσε για ακόμη μία φορά σημαντικές επιτυχίες. Ο μαθητής μας Στάσιος Λαζαράκης (ΙΒ1) σε μικτή ομάδα με μαθήτρια άλλου σχολείου πέτυχε την πρόκριση στον ημιτελικό. Παράλληλα, η ομάδα αποτελούμενη από τη Λυδία Σταμπεδάκη (Α Γυμνασίου) και τον Ιάσονα Μακρυλάκη (Α Γυμνασίου) κατάφερε να κερδίσει 8 βαθμούς και να διαγωνιστεί στον τελικό αρχαρίων ως μία από τις 4 καλύτερες αρχάριες ομάδες του τουρνουά, μία διάκριση ιδιαίτερα σημαντική εφόσον πολλές αρχάριες ομάδες αποτελούνταν από μαθητές Λυκείου.

Ευχόμαστε συγχαρητήρια στον Στάσιο, τη Λυδία και τον Ιάσονα για τις σημαντικές διακρίσεις τους, αλλά και σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου που συμμετείχαν στο τουρνουά!

Υπεύθυνοι Ομίλου: Γ. Βλασταράς, Α. Βαμβούκος, Π. Γκουβέλης, Σ. Κάουφμαν, Φ. Κουτσοδημητρόπουλος, Γ. Φραγκιαδάκης