ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΕΠΑΙΝΩΝ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΩΝ Α, Β , Α(ΙΒ) ,ΙΒ1

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΕΠΑΙΝΩΝ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΩΝ Α, Β , Α(ΙΒ) ,ΙΒ1

Tην Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο του Σχολείου η τελετή λήξης του σχολικού έτους για την Α’ και Β’ τάξη του Γενικού Λυκείου, την A(IB) και το τμήμα IB1.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε  στο Θέατρο του Σχολείου με την παρουσία των μαθητών και των μαθητριών όλων των τμημάτων της Α’ Τάξης και της Β’ Τάξης του Γενικού Λυκείου,του Α(ΙΒ)  καθώς και όλων των καθηγητών και των καθηγητριών τους.

Ο διευθυντής του Λυκείου, κ. Λουκάς Μωραΐτης, απηύθυνε σύντομη ομιλία στους μαθητές και τις μαθήτριες, τους συνεχάρη για τις επιδόσεις τους και τα αξιόλογα επιτεύγματά τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στους στόχους τους.  Στους μαθητές της Α(ΙΒ) και του ΙΒ1 απευθύνθηκε επίσης η κ. Τζίνα Ψαρουδάκη, διευθύντρια του Λυκείου του Διεθνούς Κέντρου Σπουδών της Σχολής Μωραΐτη.

Ακολούθησε η ανακοίνωση των Επαίνων, Ειδικών Επαίνων, Τιμητικών Διακρίσεων και Βραβείων στους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίθηκαν σε όλους τους τομείς της σχολικής ζωής.  

Οι διακρίσεις αφορούν την κοινοτική δραστηριότητα, τους πανελλήνιους μαθητικούς επιστημονικούς διαγωνισμούς και τις ακαδημαϊκές επιδόσεις των παιδιών.  

Ειδικότερα βραβεύτηκαν:

  1. Η Μαρίνα Κοσβογιάννη (ΙΒ1) για την προσφορά της στην Μαθητική Κοινότητα Λυκείου-ΙΒ.
  2. Ο Σταύρος Πανταζόπουλος (Β3) για τη συνολική του προσφορά στις δράσεις της Μαθητικής Κοινότητας Λυκείου-ΙΒ.
  3. Ο Παύλος Κόεχλινγκ (Α2) για το 1ο Βραβείο που απέσπασε στον 10ο  Διαγωνισμό Ρητορικής Τέχνης στα Γαλλικά.
  4. Ο Κυριάκος Τσουρέκας (Α2) για την κατάκτηση του Α΄ Βραβείου στον Διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας «Ο Θαλής», του Β΄ Βραβείου στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης» καθώς και για την κατάκτηση του Χάλκινου μεταλλίου στην Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα που διεξήχθη στην Αττάλεια της Τουρκίας.
  5. Η Κάρμεν Λέμες (Β4) για την άριστη επίδοσή της στο δίπλωμα Sorbonne C1 έχοντας συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο βαθμό πανελληνίως και τη βράβευσή της από το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος καθώς επίσης και για την ιδιαίτερη προσφορά της στις παραστάσεις του Μιούζικαλ «Aladdin» καθώς και την εξαιρετική της συμβολή στον Όμιλο Μουσικής.
  6. Ο Χρήστος Σπανάκης (Β4) για τη συνεργασία, την εργατικότητα και το ήθος του στο περιοδικό «Εκκρεμές».
  7. Ο Νικόλας Ξανθόπουλος (Β3) για την εξαιρετική του συμμετοχή στο Μιούζικαλ «Aladdin», την ιδιαίτερη συμβολή του στον Όμιλο Μουσικής καθώς και για τη συνολική του προσφορά στα καλλιτεχνικά δρώμενα του Σχολείου.
  8. Η Δάφνη Παπαϊωάννου (ΙΒ1) για το ήθος της, τη φιλομάθεια, τις υψηλές επιδόσεις της, τα ποικίλα ενδιαφέροντά της καθώς και για τα ταλέντα της και την ενεργό συμμετοχή της σε ποικίλες κοινοτικές δραστηριότητες καθώς και την προσφορά της στη Μαθητική Κοινότητα Λυκείου-ΙΒ.
  9. Οι Φαίδρα Ράπτη και Μικαέλα Στασινού (ΙΒ1) για τη διοργάνωση δύο σημαντικών δράσεων, περιβαλλοντικού και κοινωνικού χαρακτήρα:  διοργάνωση του περιβαλλοντικού πρότζεκτ Άρτεμις και της δράσης αλληλεγγύης σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό για ανακούφιση σεισμόπληκτων Τουρκίας/Συρίας.