Πρωινό τμήματος α4 Γυμνασίου

προινο α4

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του τμήματος α4 Γυμνασίου θέλησαν να μοιραστούν με τη μαθητική κοινότητα τους προβληματισμούς και τις ιδέες τους ώστε να γίνει καλύτερη η σχολική καθημερινότητα. Η παρουσίαση έγινε με τη μορφή δελτίου ειδήσεων.
Τα θέματα αφορούσαν στη σχολική επικαιρότητα, τον αθλητισμό, τη φροντίδα του περιβάλλοντος, αλλά και συνεντεύξεις. Τα παιδιά, με ένα έκτακτο δελτίο καιρού, «προειδοποίησαν» για βροχή από διαγωνίσματα και εξετάσεις!

Ιδιαίτερη στιγμή του δελτίου ειδήσεων ήταν η συνέντευξη που έδωσε ο Νικόλας Ανδρικόπουλος, ο ασημένιος πρωταθλητής  του τριπλούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Ο Ν. Ανδρικόπουλος μίλησε για την πορεία του στον αθλητισμό και έδωσε πολύτιμες συμβουλές στα παιδιά που θέλουν να συνδυάσουν τον πρωταθλητισμό με την  ακαδημαϊκή τους πρόοδο.
Το πρωϊνό έκλεισε με ζωντανή μουσική και τραγούδι από τη ροκ μπάντα του τμήματος, που έπαιξε το τραγούδι Seven nations army και ξεσήκωσε το θέατρο του Σχολείου!
Την προσπάθεια των παιδιών πλαισίωσαν, εκτός από την καθηγήτρια τάξης κ Ε. Χαϊντούτη, οι καθηγητές Π. Λατσούδης και Γ. Αντωνόπουλος.