Επιτυχίες στο Deree Invitational LXV

Επιτυχίες στο Deree Invitational LXV

Ο όμιλος Forensics του Σχολείου συμμετείχε στο Πρωτάθλημα Debate Deree Invitational LXV, που πραγματοποιήθηκε στις 6 & 7 Μαΐου 2023 στο Pierce-Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος. Στο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου, Λυκείου και IB, οι οποίοι συναγωνίστηκαν με μαθητές/τριες από άλλα σχολεία, αλλά και φοιτητές από Πανεπιστήμια της Ελλάδας, όπως το Deree College, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ.

Η ομάδα μας αποτελούμενη από τον Αναστάση Λαζαράκη (Α4) και τη Δήμητρα Γριβέα (Α5) προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πρωταθλήματος, με τον Αναστάση να διακρίνεται ως  ο 9ος καλύτερος ομιλητής του τουρνουά.

Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν επίσης οι μαθητές/τριες του Γυμνασίου Ελένα Βακαλοπούλου (β2), Ισαβέλλα Δικαίου (γ3), Έλλη Κιτίνου (γ4), Άγγελος Κομονδούρος (α1), Μακρίνα Κωνσταντινίδη (β1), Έκτορας Τουγιαννίδης (α1) & Αλεξάνδρα Πιπεράκη (β1) και από το Λύκειο οι μαθήτριες Όλγα Αρτινιάν (preIB), Κατερίνα Δερπανοπούλου (Α3) & Κατερίνα Μαλλιαροπούλου-Κατσιμή (preIB).

Τέλος, ο Αχιλλέας Σακελλαρίδης (ΙΒ1) υποστήριξε την οργανωτική επιτροπή του τουρνουά, αλλά και την ομάδα του Σχολείου μας βοηθώντας ουσιαστικά σε διαδικασίες με την παρουσία του και τις δύο ημέρες του πρωταθλήματος.
Υπεύθυνοι ομίλου: Γ. Βλασταράς, Σ. Κάουφμαν, Γ. Φραγκιαδάκης, Π. Γκουβέλης, Φ. Κουτσοδημητρόπουλος,, Α. Βαμβούκος.