Με αθλητές και εθελοντές συμμετείχε το Σχολείο μας στο Spetses Mini Marathon!

Με αθλητές και εθελοντές συμμετείχε το Σχολείο μας στο Spetses Mini Marathon!

Η Χριστίνα Παντόστη (Α’ Γυμνασίου - ανήκει στην κατηγορία U14) κατέκτησε την 1η θέση στα 5Κ στην κατηγορία Γυναικών με επίδοση 18’ που αποτελεί και ατομικό της ρεκόρ.

Ο Κυριάκος Παντόστης (Α’ Λυκείου) κατέκτησε τη 2η θέση στα 5Κ στην ηλικιακή κατηγορία U18 και την 4η θέση στην κατηγορία Ανδρών. 

Ο Κομνηνός Άκης Στρούμπος (στ’ Δημοτικού), αθλητής του Ωκεανού, κατέκτησε τη 2η θέση στα 150 μέτρα σπριντ κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας στις ηλικίες 11-12 χρονών ενώ ήταν ο νεότερος δρομέας του Σχολείου μας στα 5Κ.

Στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων έτρεξαν μαθητές και μαθήτριες του ΙΒ αλλά και οι καθηγητές του Σχολείου μας Κ. Συκιώτης, Χ. Στρούμπος και Γ. Αλεξόπουλος που μαζί με τον Ν. Ντούρο και την Ε. Τικταμπανίδη έκαναν επίσης και τον διάπλου 3 χιλιομέτρων Κόστα – Σπέτσες. Συγκινητική στιγμή η παρουσία και το χειροκρότημα των παιδιών στον τερματισμό των καθηγητών τους!

Επίσης οι μαθήτριες Μαριάννα Μπελιμπασάκη, Σοφία Θάλεια Κασνέση και Βασιλική Μάντζαρη συμμετείχαν στις εθελοντικές ομάδες που προσέφεραν νερά και μετάλλια τερματισμού στους αθλητές των 10 και 25 χιλιομέτρων.

Συνοδοί καθηγητές: M. Dever, Κ. Στρούμπος, Ε. Τικταμπανιδη, Ν. Ντούρος, Κ Συκιώτης

Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς μας για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους!