Halloween 2022

Halloween 2022

Οι μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού και της α’ Γυμνασίου γιόρτασαν και φέτος το Halloween στα μαθήματα των Αγγλικών και της Αγγλόφωνης εκπαίδευσης.

Στην α’ Δημοτικού διάβασαν την ιστορία “Spookley” και στη συνέχεια έφτιαξαν τις δικές τους τετράγωνες κολοκύθες από πλαστελίνη και δραματοποίησαν την ιστορία.

Τα παιδιά της β’ Δημοτικού συζήτησαν για το Halloween και έφτιαξαν χαρακτήρες και κολοκύθες για τον τοίχο χρησιμοποιώντας μανταλάκια.

Οι μαθητές/τριες της γ’ Δημοτικού στόλισαν το ισόγειο του σχολείου με κρεμαστές αράχνες, φαντάσματα και νυχτερίδες και την ώρα του μαθήματος των Αγγλικών βγήκαν στο δασάκι για να βρουν κρυμμένες λιχουδιές, ενώ τα παιδιά της στ΄ Δημοτικού στόλισαν  την πόρτα του γραφείου Αγγλικών με εντυπωσιακό τρόπο.

Τέλος, τα παιδιά της α’ τάξης του Γυμνασίου συμμετείχαν σε διάφορες δραστηριότητες στο πλαίσιο του μαθήματος εξηγώντας τι είναι το Halloween και γιατί έχει γίνει τόσο δημοφιλής γιορτή σε πολλές χώρες. Πιο συγκεκριμένα, στόλισαν κολοκύθες, έγραψαν τις δικές τους ιστορίες τρόμου, έκαναν crossword puzzles με το ανάλογο λεξιλόγιο και διάβασαν άρθρα για το Halloween.