Τελετή Αποφοίτησης 2022

Τελετή Αποφοίτησης 2022

H  Τελετή Αποφοίτησης των μαθητών/τριών της Γ' Λυκείου και του IB2 του Σχολείου μας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022,μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και συγκίνησης.

Την εκδήλωση άνοιξε o κ. Καρτάλης, ο οποίος συνεχάρη τους τελειοφοίτους για την ολοκλήρωση των εγκύκλιων σπουδών τους, καθώς και  για  τα αξιόλογα επιτεύγματά τους.

Ακολούθησε η ομιλία της τελειοφοίτου και Προέδρου της Μαθητικής Κοινότητας Λυκείου, Κατερίνας Παπαχελά  η οποία αποχαιρέτησε τους συμμαθητές της και ευχαρίστησε τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την προσφορά και την υποστήριξή τους.

Η κ. Σεμίραμις Παληού (‘92), Διευθύνουσα Σύμβουλος της Diana Shipping Inc. & Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος (HELMEPA) καλωσόρισε, ως εκπρόσωπος των αποφοίτων, τους τελειοφοίτους στη μεγάλη οικογένεια του ΣΑΣΜ και τους έδωσε πολύτιμες συμβουλές , ενώ η κ.Anne Younghusband, καθηγήτρια στοIB, τους αποχαιρέτησε εκ μέρους των καθηγητών και των δασκάλων τους.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί εκ μέρους του IB Coordinator, κ. Γιώργου Καρτάλη, και του Διευθυντή του Λυκείου, κ. Λουκά Μωραΐτη, οι οποίοι συνεχάρησαν τους μαθητές και τις μαθήτριες της Τάξης του 2021 για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους, εξήραν τις σημαντικές επιτυχίες στις ποικίλες δραστηριότητές τους και τους ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία. 

Ο Όμιλος Μουσικής του Σχολείου υπό την καθοδήγηση της κ. Χούντα (΄91) ερμήνευσε τραγούδια πλαισιώνοντας μουσικά τις ομιλίες και τις απονομές.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τις απονομές τίτλων αποφοίτησης, επαίνων, τιμητικών διακρίσεων, βραβείων άριστης επίδοσης, ειδικών επαίνων και βραβείων.


 ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΠΛΑΚΕΤΑΣ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΒΟΛΕΙ

Καθώς η  φετινή σχολική χρονιά έκλεισε με μία εντυπωσιακή παγκόσμια αθλητική επιτυχία, την κατάκτηση της 4ης θέσης στον κόσμο στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Βόλεϊ στη Βραζιλία, η Τελετή συνεχίσθηκε με την απονομή τιμητικής πλακέτας στις αθλήτριες της Ομάδας του Σχολείου. 

Ακολούθησε η ανακοίνωση και η απονομή των θεσμοθετημένων μεγάλων Βραβείων του Σχολείου ως εξής :


ΒΡΑΒΕΙΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ

Φέτος το βραβείο υψηλότερης επίδοσης για το Γενικό Λύκειο απονεμήθηκε στον Ευγένιο Μπιρμπιλόπουλο του Γ4 με 19,33 και στον Σταμάτη Κανδηλάκη του Γ3 με 19,23.

Το βραβείο υψηλότερης επίδοσης για το ΙΒ με 45 points απονεμήθηκε στις Αίγλη Δανοπούλου, Κλειώ Περβαινά και Φιλίππη Ρούπα.


ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

Το Βραβείο Κοινοτικής Δραστηριότητας για την προαγωγή του κοινοτικού πνεύματος του Σχολείου και την καθοριστική συμβολή της στην επιτυχία των κοινοτικών εκδηλώσεων απονεμήθηκε στην Eύα Ιωσήφ Γ5

Ο κ. Γιάννης Βλασταράς απένειμε το Βραβείο Κοινοτικής Δραστηριότητας.


ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το Βραβείο συνολικής προσφοράς στα αθλητικά απονεμήθηκε στην Κατερίνα Παπαχελά .


ΕΙΔΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ

 Απονεμήθηκε Ειδικό Βραβείο στο Γιώργο Θεοφιλόπουλο ΙΒ2 και στο Γιώργο Κοσμά Γ3.


ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Το Βραβείο Κοινωνικής Προσφορά δόθηκε φέτος στο Γιώργο Θεοφιλόπουλο και στην Αμαλία-Φιλοθέη Διαμαντοπούλου ΙΒ2, οι οποίοι διακρίθηκαν για τις πρωτοβουλίες και την κινητοποίησή τους σε δραστηριότητες Κοινωνικής Αλληλεγγύης,

Η κ. Τζίνα Ψαρουδάκη και η κ. Άσια Τρύφωνα απένειμαν το Βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς.


ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΩΡΑΪΤΗ-ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Το Βραβείο στη μνήμη της Κατερίνας Μωραΐτη-Κασιμάτη απονεμήθηκε στην Αλεξάνδρα Καβαντούρη ΙΒ2

Ο κ. Γιώργος Κασιμάτης απένειμε το βραβείο στη μνήμη της Κατερίνας Μωραΐτη-Κασιμάτη.


ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΛΕΞΗ ΔΗΜΑΡΑ

Το Βραβείο Αλέξη Δημαρά απονέμεται φέτος στον Κωνσταντίνο  Γκίκα Γ1.

 Η κ. Καίτη Δημαρά απένειμε το Βραβείο .


ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΤΩΝΗ ΜΩΡΑΪΤΗ

Το Βραβείο Αντώνη Μωραΐτη, η ανώτατη διάκριση για τελειόφοιτους απονεμήθηκε φέτος από κοινού στην  Κατερίνα Παπαχελά ΙΒ2 και στη Ναταλία Κοκορομύτη Γ2.

Η κ. Χρυσάνθη Μωραΐτη-Καρτάλη απένειμε το Βραβείο Αντώνη Μωραΐτη.