Τελετή λήξης σχολικού έτους για την Α’ Β’ τάξη του Γενικού Λυκείου, την A(IB) και το IB1.

Τελετή λήξης  σχολικού έτους για την Α’ Β’ τάξη του Γενικού Λυκείου, την A(IB) και το IB1.

Tην Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο του Σχολείου η τελετή λήξης του σχολικού έτους για την Α’ και Β’ τάξη του Γενικού Λυκείου, την A(IB) και το τμήμα IB1.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε δια ζώσης για πρώτη φορά μετά την πανδημία με την παρουσία των μαθητών και των μαθητριών όλων των τμημάτων της Α’ Τάξης και της Β’ Τάξης του Γενικού Λυκείου, καθώς και όλων των καθηγητών και των καθηγητριών τους.

Ο διευθυντής του Λυκείου, κ. Λουκάς Μωραΐτης, απηύθυνε σύντομη ομιλία στους μαθητές και τις μαθήτριες, τους συνεχάρη για τις επιδόσεις τους και τα αξιόλογα επιτεύγματά τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στους στόχους τους.  Στους μαθητές της Α(ΙΒ) και του ΙΒ1 απευθύνθηκε επίσης η κ.Τζίνα Ψαρουδάκη,διευθύντρια του Λυκείου του Διεθνούς Κέντρου Σπουδών της Σχολής Μωραΐτη.

Ακολούθησε η ανακοίνωση των Επαίνων, Ειδικών Επαίνων, Τιμητικών Διακρίσεων και Βραβείων στους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίθηκαν σε όλους τους τομείς της σχολικής ζωής.  

Οι διακρίσεις αφορούν την κοινοτική δραστηριότητα, τους πανελλήνιους μαθητικούς επιστημονικούς διαγωνισμούς και τις ακαδημαϊκές επιδόσεις των παιδιών.  

Ειδικότερα βραβεύτηκαν:  

  • Ο Ορέστης Μικρόπουλος (Α4) για την κατάκτηση της 3ης θέσης στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας στον οποίο συμμετείχαν περίπου 1500 μαθητές από όλη την Ελλάδα.
  • Για την κατάκτηση του Moraitis Cup και την εξαιρετική επίδοση της σε Πρωταθλήματα debate στην Ηλέκτρα Πλακίτση (Β2).

·       Για τα βραβεία που απέσπασαν στον 9ο  Διαγωνισμό Ρητορικής Τέχνης στα Γαλλικά σε σύνολο 150 ομιλητών: 

-       Ο Χρήστος Σπανάκης (Α3), η Κάρμεν Λέμες (Α5) 1ο Βραβείο,

Η Αγγελική Σάρρα (Α4) 2ο Βραβείο και

Η Μαρίνα Κοσβογιάννη (Α3) 3ο Βραβείο.

  • Ο Αρτίν-Λιμπαρίτ Παλαντζιάν (ΙΒ1) για τη συγκέντρωση ενός σεβαστού ποσού και την προσφορά του στην ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου».
  • Η Ζωή Μουστάκα (ΙΒ1) για την οργάνωση αθλητικού εργαστηρίου/προπονήσεων μπάσκετ στη Σχολή Μωραΐτη για ασυνόδευτα παιδιά/πρόσφυγες από την οργάνωση Home Project.
  • Η Ηλιάνα Χατζηπαναγιώτη (Β1) για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις της στα Διασυλλογικά και σχολικά Πρωταθλήματα Στίβου και την πρόκρισή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 με την Εθνική ομάδα στα 1500μ.

Για την εξαιρετική επίδοσή τους βραβεύτηκαν :

  • Η Κάρμεν Λέμες (Α5)που, με βαθμό 19,9 απέσπασε το μεγαλύτερο βαθμό του τμήματος και της Α΄ Λυκείου
  • Η Ηλέκτρα Πλακίτση (Β2) και η Άννα Πράπα (Β3) που με βαθμό 19,9 ισοβάθμισαν αποσπώντας το μεγαλύτερο βαθμό του τμήματος και της Β΄ Λυκείου

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά θερμά συγχαρητήρια και ένα χαρούμενο καλοκαίρι!