Επιτυχίες στον 3o Διασυλλογικό Αγώνα Τετράθλου Κ14

Επιτυχίες στον 3o Διασυλλογικό Αγώνα Τετράθλου Κ14

Η Σχολή Μωραΐτη πήρε μέρος, με ομάδα αγοριών και κοριτσιών των τάξεων στ’ Δημοτικού και α’ Γυμνασίου, και στον 3o  Διασυλλογικό Αγώνα Τετράθλου κατηγορίας Κ14, που έγινε το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, ολοκληρώνοντας έτσι τον κύκλο συμμετοχής και στα τρία τέτραθλα του έτους. Τα παιδιά αγωνίστηκαν στα 60μ, στα 60μ εμπόδια, στα 1200μ, στο άλμα σε μήκος, στο άλμα σε ύψος και στο vortex (ρίψη), σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις.

Η Μαρία Αργυρού (α’ γυμνασίου) κατέκτησε τη 2η θέση στο άλμα σε μήκος και τη 2η θέση στα 60μ, η Άρτεμις Σπυρίδη (α’ γυμνασίου) κατέκτησε την 3η θέση στα 60μ, ο Λευτέρης Γουδής (α’ γυμνασίου) κατέκτησε την 3η θέση στο vortex, η Κάτια Χατζάτογλου (στ’ δημοτικού) κατέκτησε τη 2η θέση στο vortex.

Έλαβαν μέρος από τη στ’ δημοτικού οι: Σπύρος Μάλλιος στα 60μ και στο μήκος, η Άννα Τσικούρα στα 60μ και στο vortex και από την α’ Γυμνασίου οι: Μαριαλένα Κοκκίνου, Έλενα Γουδή, Μακρίνα Κωνσταντινίδη, Χαρά Πλαΐνη, Έλένη Σπυρίδη και ο Παντελής Λακιός που αγωνίστηκαν στα 60μ και στο άλμα σε μήκος ή στο vortex.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος και στα τρία Διασυλλογικά Πρωταθλήματα Τετράθλου Κ14 για την τεράστια προσπάθεια και την εξαιρετική τους απόδοση.

Προπονητές: Xρυσίδα Βερναδάκη, Σπύρος Μαχαίρας και Άννα Ιακωβίδου.