Επιτυχίες στο 63ο Πρωτάθλημα Debate του Deree

Επιτυχίες στο 63ο Πρωτάθλημα Debate του Deree

Ο όμιλος Forensics του Σχολείου μας συμμετείχε στο πρωτάθλημα Debate “Deree Invitational LXIII” που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του Αμερικανικού Κολλεγίου της Ελλάδας Deree ,την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Μαϊου. Το πρωτάθλημα ήταν μικτό σχολικό και πανεπιστημιακό και συμμετείχαν συνολικά 28 ομάδες και 56 ομιλητές, μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου αλλά και  φοιτητές.

Σε αυτό το τουρνουά το Σχολείο μας σημείωσε και πάλι σημαντικές επιτυχίες. Δύο ομάδες, η μία αποτελούμενη από τις Κατερίνα Σκουλούδη (Β’ Λυκείου) και Χριστιάνα Παπαδοπούλου (Β’ Λυκείου), και η άλλη από τους Αχιλλέα Σακελλαρίδη (Α’ Λυκείου) και Νικόλα Μανουσάκη (Α’ Λυκείου) προκρίθηκαν στον ημιτελικό γύρο. Η μικτή ομάδα αποτελούμενη από την Αλεξάνδρα Καβαντούρη (ΙΒ2) και μία μαθήτρια από άλλο σχολείο έφτασε μέχρι τον τελικό, ενώ η μικτή ομάδα αποτελούμενη από τον Αλέξανδρο Κεντούρη (Α’ Λυκείου) και τον απόφοιτο του σχολείου μας Γιάννη Διακαντώνη (’21), κέρδισε το πρωτάθλημα.

Παράλληλα, η μικτή ομάδα αποτελούμενη από την Ισαβέλλα Δικαίου (Β’ Γυμνασίου) και έναν μαθητή άλλου σχολείου διακρίθηκε ανάμεσα στις 4 καλύτερες ομάδες αρχάριων (Novice) και συμμετείχε στον τελικό αρχαρίων (Novice Final).

Σε ατομικό επίπεδο, οι διακρίσεις ήταν επίσης σημαντικές με έναν αριθμό μαθητών και μαθητριών μας να διακρίνονται μεταξύ των 10 καλύτερων ομιλητών και ομιλητριών του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα:

  • Αχιλλέας Σακελλαρίδης – 9η θέση
  • Αλέξανδρος Κεντούρης – 5η θέση
  • Αλεξάνδρα Καβαντούρη – 2η θέση
  • Γιάννης Διακαντώνης (απόφοιτος ’21) – 1η θέση ως ο καλύτερος ομιλητής του πρωταθλήματος

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες για τις διακρίσεις και στον Γιάννη και τον Αλέξανδρο για την επιτυχία τους!

Υπεύθυνοι Ομίλου: Γ. Βλασταράς, Σ. Κάουφμαν, Γ. Φραγκιαδάκης, Δ. Κατσαρός, Φ. Κουτσοδημητρόπουλος, Α. Βαμβούκος