Τελετή λήξης σχολικού έτους: Α’, Β’ Λυκείου, A(IB) & IB1

Τελετή λήξης σχολικού έτους: Α’, Β’ Λυκείου, A(IB) & IB1

Την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο του Σχολείου η τελετή λήξης του σχολικού έτους για την Α’ και Β’ τάξη του Γενικού Λυκείου, την A(IB) και το τμήμα IB1. Η τελετή μεταδόθηκε διαδικτυακά στους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των τμημάτων της Α’ Τάξης και της Β’ Τάξης του Γενικού Λυκείου, οι οποίοι την  παρακολούθησαν από τις αίθουσες διδασκαλίας με την παρουσία των καθηγητών/τριών Τάξης κάθε τμήματος. Τα παιδιά του ΙΒ1 και της Α (ΙΒ) παρακολούθησαν την Τελετή από το Θέατρο, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.  

Ο διευθυντής του Λυκείου, κ. Λουκάς Μωραΐτης, απηύθυνε σύντομη ομιλία στους μαθητές και τις μαθήτριες, τους συνεχάρη για τις επιδόσεις τους και τα αξιόλογα επιτεύγματά τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στους στόχους τους.  

Ακολούθησε η ανακοίνωση των Επαίνων, Ειδικών Επαίνων, Τιμητικών Διακρίσεων και Βραβείων στους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίθηκαν σε όλους τους τομείς της σχολικής ζωής.  

Οι διακρίσεις αφορούν την κοινοτική δραστηριότητα, τους πανελλήνιους μαθητικούς επιστημονικούς διαγωνισμούς και τις ακαδημαϊκές επιδόσεις των παιδιών.  

Ειδικότερα βραβεύτηκαν:  

  • Οι  Ναταλία Κοκορομύτη (Β2) και Κατερίνα Παπαχελά (ΙΒ1) για την εξαιρετική τους προσφορά σε όλες τις κοινοτικές δραστηριότητες καθώς και η Αλεξάνδρα Καβαντούρη (ΙΒ1) η οποία βραβεύεται επίσης  για την προσφορά της και τις διακρίσεις της στον Όμιλο Forensics.
  • Η Κατερίνα Παπαχελά (ΙΒ1) για την πρόκρισή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου.
  • Η Ηλιάνα Χατζηπαναγιώτη (Α1) για τις επιτυχίες της στον Στίβο.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά θερμά συγχαρητήρια και ένα χαρούμενο καλοκαίρι!