Ενημερωτικές συναντήσεις με καθηγητές

Sinantiseis_kathigiton

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας Σχολείου-οικογένειας, το διδακτικό προσωπικό του Γυμνασίου-Λυκείου θα είναι στη διάθεση των γονέων τις ημέρες και ώρες που σημειώνονται στον πίνακα (πατήστε εδώ).

Για να οριστεί η ακριβής ημέρα και ώρα της συνάντησης, θα πρέπει να προηγείται τηλεφωνική συνεννόηση με τη Γραμματεία του τμήματος που σας ενδιαφέρει. Μπορείτε να καλείτε καθημερινά από 9:00 ως 13:00, στο τηλεφωνικό κέντρο του Σχολείου 210 6795000.

Ειδικότερα:

  • Για το διδακτικό προσωπικό του Γυμνασίου-Λυκείου (πλην των καθηγητών/τριών Ξένων Γλωσσών και Φυσικής Αγωγής): κ. Μ. Κουλουφάκου, εσωτ. 206
  • Για το Αγγλικό Τμήμα: κ. Π. Σακελλαρίδου, εσωτ. 117

 Υπεύθυνος Τμήματος Αγγλικών: κ. Σ. Σόλομων

  • Για το Γαλλικό, Γερμανικό, Ισπανικό Τμήμα: κ. Κ. Κεχριμπάρη, εσωτ. 353

Υπεύθυνη Τμήματος Γαλλικών: κ. Ε. Ελευθερίου

Υπεύθυνη Τμήματος Γερμανικών: κ. Χ. Ρούτνερ

Υπεύθυνη Τμήματος Ισπανικών: κ. Ε. Μαρτίνες-Χιμένες

  • Για το Τμήμα Φυσικής Αγωγής: κ. Φανή Κουτσολιάπη, εσωτ. 152

Υπεύθυνος Τμήματος Φυσικής Αγωγής: κ. Κ. Πολύζος

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως μέσω της εφαρμογής Teams. Για να δείτε τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε, αφού οριστεί το ραντεβού, πατήστε εδώ.

Η διάρκεια των συναντήσεων προβλέπεται να είναι έως 10 λεπτά, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις ακολουθεί ραντεβού με άλλο γονέα. Γι’ αυτό παρακαλούμε θερμά να είστε διαθέσιμοι να συνδεθείτε ακριβώς την ώρα που θα οριστεί η συνάντηση.

Γυμνάσιο

Στη διάθεση των γονέων, μετά από συνεννόηση με τη Γραμματεία Γυμνασίου (κ. Α. Παπαδάτου, εσωτ. 215) είναι επίσης:

  • Η κ. Ρ. Ποθητάκη, Διευθύντρια Γυμνασίου
  • Η κ. Π. Βουτσινά, Υποδιευθύντρια Γυμνασίου και
  • Η κ. Ρ.  Μαργέλου, υπεύθυνη για θέματα συμπεριφοράς των μαθητών/τριών στο Γυμνάσιο.

Τέλος, οι γονείς μπορούν να κλείσουν ραντεβού με την Ψυχολόγο του Γυμνασίου, κ. Μ. Δοανίδου, μέσω της Γραμματείας του τμήματος Ψυχολογίας (κ. Ε. Καραμανίδου, εσ. 113.

Λύκειο

Στη διάθεση των γονέων, μετά από συνεννόηση με τη Γραμματεία Λυκείου (κ. Ε. Οικονομοπούλου, εσωτ. 218) είναι επίσης ο κ. Λ. Μωραϊτης, Διευθυντής Λυκείου. 

Τέλος, οι γονείς μπορούν να κλείσουν ραντεβού με τις ψυχολόγους/συμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού κ. Ε. Φρούντζου και κ. Ε. Βαγιανού που έχουν τη φροντίδα των παιδιών του Λυκείου, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με την κ. Ε. Καραμανίδου, εσωτ. 113.