Ενημερωτικές συναντήσεις με καθηγητές

Sinantiseis_kathigiton

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας Σχολείου-οικογένειας, το διδακτικό προσωπικό του Λυκείου είναι στη διάθεση των γονέων κατά τις ημέρες και ώρες που σημειώνονται στον πίνακα που επισυνάπτουμε.

Για να οριστεί η ακριβής ημέρα και ώρα της συνάντησης, θα πρέπει να προηγείται τηλεφωνική συνεννόηση με τη γραμματεία του τμήματος που σας ενδιαφέρει από 09:30 ως 13:30, στο τηλεφωνικό κέντρο του Σχολείου (2106795000).

Ειδικότερα:

  • Για το Αγγλικό τμήμα: κ. Π. Σακελλαρίδου, εσ. 117
  • Για το Γαλλικό, το Γερμανικό και το Ισπανικό τμήμα: κ. Κ. Κεχριμπάρη, εσ. 353
  • και για όλο το άλλο διδακτικό προσωπικό: κ. Μ. Κουλουφάκου, εσ. 206

Επίσης, οι γονείς μπορούν να κλείσουν ραντεβού με τις ψυχολόγους/συμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού κ. Ε. Φρούντζου και κ. Ε. Βαγιανού που έχουν τη φροντίδα των παιδιών του Λυκείου, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με την κ. Ε. Καραμανίδου, εσ. 113.

Η Διεύθυνση του Λυκείου δέχεται τους γονείς μετά από συνεννόηση με τη γραμματέα του Λυκείου κ. Ε. Οικονομοπούλουεσ. 218.

Εκτός από τις ιδιαίτερες αυτές συναντήσεις, οι γονείς θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συζητήσουν με τους καθηγητές και τις καθηγήτριες για την πρόοδο των παιδιών τους στις τρεις προγραμματισμένες συγκεντρώσεις, τις ημερομηνίες των οποίων μπορείτε να βρείτε στο «Ημερολόγιο σχολικού έτους» που σας έχουμε αποστείλει.

Προκειμένου να διασφαλίζεται η ομαλή ροή των ραντεβού με το διδακτικό προσωπικό, παρακαλούμε να προσέρχεστε μερικά λεπτά νωρίτερα από τον χρόνο έναρξης της συνάντησης.  Η διάρκεια των συναντήσεων δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 10 λεπτά.

Το Σχολείο ενθαρρύνει την δια ζώσης επικοινωνία καθηγητών-γονέων.  Εφόσον όμως συντρέχουν ειδικοί λόγοι, η επικοινωνία μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά, κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης με την αντίστοιχη γραμματεία.