Λήξη σχολικού έτους: Α΄, Β΄ Λυκείου, A(IB) & IB1

Λήξης σχολικού έτους

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο του Σχολείου η τελετή λήξης του σχολικού έτους για την Α΄ και Β΄ τάξη του Γενικού Λυκείου και το τμήμα IB1.  

Ο διευθυντής του Λυκείου, κ. Λουκάς Μωραΐτης, απηύθυνε σύντομη ομιλία στους μαθητές και τις μαθήτριες, τους συνεχάρη για τις επιδόσεις τους και τα αξιόλογα επιτεύγματά τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στους στόχους τους.  

Ακολούθησε η απονομή από τη διευθύντρια του Σχολείου, κα Χρυσάνθη Μωραΐτη-Καρτάλη, και τον κ.Γ. Καρτάλη ΙΒ Coor, Επαίνων, Ειδικών Επαίνων, Τιμητικών Διακρίσεων και Βραβείων στους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίθηκαν σε όλους τους τομείς της σχολικής ζωής.  

Οι διακρίσεις αφορούν την κοινοτική δραστηριότητα, την οργάνωση του Πανηγυριού, τον αθλητικό τομέα, τους πανελλήνιους μαθητικούς επιστημονικούς διαγωνισμούς και τις ακαδημαϊκές επιδόσεις των παιδιών.  

Ειδικότερα βραβεύτηκαν:  

  • Ο Χαράλαμπος Κανδηλάκης (Β2) για την 3η θέση στον 33ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χημείας, με βαθμό 98%.
  • Ο Θοδωρής Κόλμαν (Β2) για την προσφορά του στη Μαθητική Κοινότητα, για την εξαιρετικά υπεύθυνη στάση του στο πλαίσιο του Κεντρικού Μαθητικού Συμβουλίου, καθώς και την ξεχωριστή συνεισφορά του σε πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων του Σχολείου και στο Μιούζικαλ Mamma Mia.
  • Ο Αριστείδης Χατζηνικολής (Β1) για τη συνολική συνεισφορά του και την υπεύθυνη στάση του ως ταμίας της Μαθητικής Κοινότητας.
  • Η Ακριβή Λιόση και ο Γιάννης Μεγάλου (ΙΒ1) για την πρωτοτυπία του πρότζεκτ με τον τίτλο «Φεστιβάλ Λογοτεχνίας» το οποίο σχεδίασαν και υλοποίησαν με ιδιαίτερη οργανωτικότητα και αποτελεσματικότητα.
  • Η Λυδία Κριμιτσά (Β3) για τις εξαιρετικές διακρίσεις που απέσπασε στον Στίβο και συγκεκριμένα για την 1η θέση στα 200 μ. στο ΑΣΙΣ, την 1η θέση στα 200μ. κορασίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου και την 1η θέση στα 200μ. με την Εθνική Ομάδα.
  • Οι μαθήτριες: Κατερίνα Δόξα (Α2), Ιωάννα Καμπυλαυκά (Α3), Μαριέττα Μερακλή (Α3), Ειρήνη Βασιλόγιαννη (Α4), Ελένη Ζουρνατζή (Α4), Θεώνη Κότσαλου (Α5),  Βασιλική Νικολογιάννη (Β1), Κατερίνα Ρούκη (Β1), Νίκη Απλαδά (Β2), Βίκυ Παπαδοπούλου (Β2), Νεφέλη Χατζηγρηγορίου (Β2), Άννα Καλογεροπούλου (Β3), Ελένη Κοντούδη (Β3), Λυδία Κριμιτσά (Β3), Δήμητρα Ζαχαροπούλου (Β4) και Θεοδώρα Μποκή (Β4), για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Βόλεϊ.