Διάκριση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό EUSO

panellinio_euso_2019

Την τέταρτη θέση  κατέκτησε η ομάδα του Γενικού Λυκείου του Σχολείου στον  πανελλήνιο εργαστηριακό διαγωνισμό φυσικών επιστημών ΕUSO που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (ΠΑΝΕΚΦΕ) και πραγματοποιήθηκε στο ΕΚΦΕ Αγίων Αναργύρων το Σάββατο 26 Ιανουαρίου.

Η διάκριση αυτή αποτελεί σημαντική επιτυχία για την ομάδα του Σχολείου που αποτελείται από τη μαθήτρια και τους μαθητές της B΄ Λυκείου, Νικολίνα Νικολαρέα, Κάρολο Κωνσταντίνη-Τσεζάνα, Πασχάλη Σάρρα και Γιάννη Ελευθερίου ως αναπληρωματικό, καθώς διαγωνίστηκαν  μεταξύ των 38 καλύτερων σχολικών ομάδων της χώρας, οι οποίες είχαν προκριθεί στους περιφερειακούς διαγωνισμούς των ΕΚΦΕ τον προηγούμενο Δεκέμβριο.

Η ομάδα των μαθητών μας κέρδισε επιπλέον μια από τις πέντε πρώτες θέσεις για τη συμμετοχή στο 2ο  θερινό μαθητικό σχολείο που θα οργανώσει η ΠΑΝΕΚΦΕ και η εταιρία Ελληνικά Πετρέλαια τον Ιούνιο του 2019.

Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και στους υπεύθυνους για την προετοιμασία τους καθηγητές, Ελένη Χαϊντούτη, Γιούλα Μαζαράκου και  Λευτέρη  Νεοκοσμίδη.