Νύχτα Χριστουγέννων στη Σχολή Μωραΐτη

nuxta_xristougennon

Η Μαθητική Κοινότητα Λυκείου της Σχολής Μωραΐτη σε συνεργασία με όλες τις βαθμίδες του Σχολείου, τον Σύλλογο Γονέων και τον Σύνδεσμο Αποφοίτων, οργάνωσε με επιτυχία χριστουγεννιάτικη εκδήλωση το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018, για να στηρίξει συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. 

Η εκδήλωση περιελάμβανε: Bazaar, Κρεπερί, Καφενείο με σπιτικά γλυκίσματα, Παράσταση Παιδικής Χορωδίας Σχολής Μωραΐτη, Εργαστήρι Νηπιαγωγείου, Παιδικά Παιχνίδια, Face Painting, Παρουσίαση Βιβλίου, Μπουάτ Συγκροτήματος Μουσικής Λυκείου και Γυμνασίου, Εργαστήρι Δημοτικού, Δημοπρασία Έργων Τέχνης μαθητών, Wurstlstand, Bistrot Francais, «Shift Xmas» Workshop και Συναυλία του Ομίλου Μουσικής Λυκείου με χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Τα έσοδα θα διατεθούν σε ιδρύματα με κοινωφελή σκοπό. Θα ενισχυθεί το «Κέντρο Αυτισμού SOS», το οποίο είναι Μονάδα Ειδικής Θεραπευτικής Αγωγής για παιδιά με αυτισμό ή νοητική υστέρηση. Θα ενισχυθεί, επίσης, ο οργανισμός «Streetlights», ο οποίος φροντίζει για την ομαλή ενσωμάτωση των προσφύγων και των απόρων της Κυψέλης στην κοινωνία. Τέλος, θα δοθεί ένα μικρότερο τμήμα των εσόδων στη Φιλοζωική Ομάδα του Σχολείου μας, προκειμένου να ενισχυθεί το έργο της.