Μεγάλες επιτυχίες στο World Scholar’s Cup

cup

Για δεύτερη χρονιά ο όμιλος Forensics Γυμνασίου συμμετείχε στον περιφερειακό γύρο του World Scholar’s Cup που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 10-11 Φεβρουαρίου.

Στο Debate η ομάδα του Σπύρου Σπυρομίλιου (β5), Γουλιέλμου Λαγκαδά (β5) και Στέφανου Καρρά (β4) βγήκε πρώτη ανάμεσα στις 34 ομάδες του τουρνουά. Επίσης ο Γουλιέλμος Λαγκαδάς κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατάταξη των καλύτερων ομιλητών στο debate, τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό γραφής και την πρώτη θέση ως εκπρόσωπος της Σχολής Μωραΐτη.

Σημαντικές ήταν και οι διακρίσεις των υπολοίπων ομάδων του Σχολείου. Η ομάδα του Αλέξανδρου Γρύλλη (α2) κατέκτησε την τρίτη θέση στον διαγωνισμό Debate, η ομάδα της Λουκίας Ευστρατιάδη (α4), Κατερίνας Παπαχελά (α4) και Θεοδώρας Ιωαννίδου (α3) την τέταρτη θέση, ενώ την πέμπτη θέση κατέκτησε η ομάδα του Άγγελου Ευσταθίου (β4), του Αλέξανδρου Γαβριήλ (β3) και της Αργυρώς Γεωργά (α3).

Οι περιφερειακοί γύροι διοργανώνονται ανά τον κόσμο για να προκρίνονται ομάδες στους παγκόσμιους γύρους του WSC που φέτος πραγματοποιούνται στο Ανόι, το Κέιπ Τάουν και την Αθήνα. Από το Σχολείο μας προκρίθηκαν όλες οι ομάδες που προαναφέρθηκαν, καθώς και η ομάδα της Χριστίνας Μαυραντώνη (α2), Σοφίας Κοντομίχαλου (α2) και Ναταλίας Κοκορομύτη (α1), η ομάδα του Στάθη Πουλαντζά (α1), Κωνσταντίνου Κουτουλίδη (α5) και Φοίβου Καττάμη (α1) και η ομάδα των Μάνου Βένιου (α2), Πάνου Γιαννακάκου (α2) και Φοίβου Μιλοβάνοβιτς (α1).