Πρωτιές στον Ανώμαλο δρόμο του ΑΣΙΣ

asis_anomalos_dromos_2017

Η Σχολή Μωραΐτη συμμετείχε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, στους αγώνες δρόμου σε ανώμαλο έδαφος των Ιδιωτικών Σχολείων ( ΑΣΙΣ ) για το Γυμνάσιο και το Λύκειο. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τη Σχολή Αυγουλέα-Λιναρδάτου στο Πάρκο Τρίτση. Το Σχολείο συμμετείχε με ομάδες και των τριών τάξεων του Γυμνασίου καθώς και με ομάδα του Λυκείου. Η ομάδα κοριτσιών της α΄ Γυμνασίου αποτελούμενη από τις: Αθηνά Σάρρα, Σοφία Κοντομίχαλου, Χριστίνη Μαυραντώνη, Κατερίνα Παπαχελά, Δώρα Σαμαρά και η ομάδα των αγοριών της γ΄ Γυμνασίου αποτελούμενη από τους: Αλέξανδρο Ζούπο, Παύλο Μόσχο-Σισμάνη, Ηλία Σιεμέκη, Κωστή Μαλλιαρόπουλο, κατέκτησαν την 1η θέση στην ομαδική βαθμολογία.

Η Άννα Μαρλαντή (Β΄ Λυκείου), κατέκτησε την 1η θέση στο Λύκειο και η Γεωργία Λιαρρομάτη (Β΄ Λυκείου) την 3η θέση. Η Αθηνά Σάρρα (α΄ Γυμνασίου) τη 2η , η Σοφία Κοντομίχαλου (α΄ Γυμνασίου)  την 3η και η Δώρα Σαμαρά (α΄ Γυμνασίου) την 4η. Ο Γιάννης Διακαντώνης (β΄ Γυμνασίου) τη 2η θέση και ο Παύλος Μόσχος (γ΄ Γυμνασίου) την 4η.

Αγωνίσθηκαν ακόμη: Πέτρος Λαμπίρης, Πάνος Παλπανίδης, Θοδωρής Αντωνακόπουλος, Λυδία Βαζάκα, Κωνσταντίνα Βορρέα, Μαριάννα Γκίνου, Ιωάννα Καλαμάκη, Λίνα Γαλάτη, Δέσποινα Πούρικα, Αριάδνη Γιαννακού, Ηλίας Πετροπουλάκης, Ορέστης Κωνστανταρόπουλος, Μάνος Παπανικολάου.

Προπονήτριες: Άννα Ιακωβίδου, Χρυσίδα Βερναδάκη