H Sciences Po στη Σχολή Μωραΐτη

o_k_jeremy_weynard

O κ. Jeremy Weynard, εκπρόσωπος της Σχολής Πολιτικών Επιστημών Sciences Po, πιστός στο ραντεβού του, παρουσίασε και φέτος στο Σχολείο μας τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε μαθητές και μαθήτριες της Β΄ και  Γ΄Λυκείου και του ΙΒ και απάντησε στις ερωτήσεις τους. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, στη βιβλιοθήκη του Σχολείου. 

Η Σχολή Πολιτικών Επιστημών, που ιδρύθηκε  το 1872, είναι  το πέμπτο κατά σειρά πανεπιστήμιο στη διεθνή κατάταξη για politics και international studies. Είναι  γνωστό και διεθνώς αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό εκπαιδευτικό και ερευνητικό ίδρυμα, λόγω του άριστου εκπαιδευτικού του προγράμματος και των παιδαγωγικών μεθόδων που εφαρμόζει. Περιλαμβάνει προγράμματα αρχικής και συνεχιζόμενης κατάρτισης, αλλά και προγράμματα έρευνας και δημοσιεύσεων τόσο στα Γαλλικά όσο και στα Αγγλικά.

Στόχος της είναι η διαμόρφωση των μελλοντικών στελεχών και ηγετών στον τομέα των επιχειρήσεων, της δημόσιας και διεθνούς διοίκησης, της έρευνας, των ΜΚΟ, της δημοσιογραφίας και των νομικών επαγγελμάτων.