Τελετή λήξης σχολικού έτους

teleti_lixis_sholikoy_etoys

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο του Σχολείου η τελετή λήξης του σχολικού έτους για την Α΄και Β΄τάξη του Γενικού Λυκείου και των τάξεων Α-ΙΒ και ΙΒ1 του Λυκείου του Διεθνούς Κέντρου Σπουδών της Σχολής Μωραΐτη.  

Ο διευθυντής του Λυκείου, κ. Λουκάς Μωραΐτης, απηύθυνε σύντομη ομιλία στους μαθητές και τις μαθήτριες, τους συνεχάρη για τις επιδόσεις τους και τα αξιόλογα επιτεύγματά τους, και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στους στόχους τους.  

Ακολούθησε η απονομή από τη διευθύντρια του Σχολείου, κα Χρυσάνθη Μωραΐτη-Καρτάλη, Επαίνων, Ειδικών Επαίνων, Τιμητικών Διακρίσεων και Βραβείων στους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίθηκαν σε όλους τους τομείς της σχολικής ζωής.  

Οι διακρίσεις που απονεμήθηκαν αφορούσαν την κοινοτική δραστηριότητα, την οργάνωση του Πανηγυριού, τον αθλητικό τομέα, τους πανελλήνιους μαθητικούς επιστημονικούς διαγωνισμούς και τις ακαδημαϊκές επιδόσεις των παιδιών.

Ειδικότερα, τιμήθηκαν με βραβείο μαθητές και μαθήτριες για τις εξαιρετικές διακρίσεις που απέσπασαν σε Πανελλήνιες και Διεθνείς Διοργανώσεις, καθώς και για τις σημαντικές επιδόσεις τους σε αθλητικές δραστηριότητες:

  • Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος-Πινιέϊρο (Α2) για την κατάκτηση της 3ης θέσης στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας.
  • Ο Γιάννης Τάτσης (Β4) για την κατάκτηση της 2ης θέσης στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας.
  • Ο Παναγιώτης Γκότσης (Α4) για το 1ο βραβείο που απέσπασε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής «ο Αριστοτέλης».
  • Η Βασιλική Πουλά (Α2) για τη συμμετοχή της στην Ολυμπιάδα Φιλοσοφίας.
  • Ο Οδυσσέας Ζαχαριάδης (Β2) για τη συνεισφορά του στην Μαθητική Κοινότητα.
  • Ο Βασίλης Κοπανάς (ΙΒ1) για τις διακρίσεις του στον Στίβο.
  • Η Άρτεμις Αναστασίου (Α3) για τις διακρίσεις της στον Στίβο.

Αξίζει να επισημανθεί ότι ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου (Α1) και ο Παναγιώτης Γκότσης (Α4) απέσπασαν τον υψηλότερο βαθμό της Α΄ Λυκείου 19,8, ενώ από τη Β΄ Λυκείου τον υψηλότερο βαθμό, 19,8, είχε ο Γιάννης Σημαντήρης (Β4) και από το ΙΒ1 η Ειρήνη Ζούπου με 90 points.