Επιτυχίες στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα του Στίβου

epityhies_kai_sto_diasyllogiko_protathlima_toy_stivoy

Την Κυριακή 17 Απριλίου έγινε στο Σχηματάρι το Διασυλλογικό  πρωτάθλημα στίβου παμπαίδων και παγκορασίδων Α΄ με συμμετοχή συλλόγων από την Αττική, την Εύβοια και τη Βοιωτία. Η Σχολή Μωραΐτη συμμετείχε με αγόρια και κορίτσια και των τριών τάξεων του Γυμνασίου, τα οποία σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις.

Η Λυδία  Κριμιτσά (β΄ Γυμνασίου) κατέκτησε την 1η θέση στα 150μ. με επίδοση 19.16 που αποτελεί και την πρώτη επίδοση φέτος  στην Ελλάδα. Η Τερέζα Πεσμαζόγλου (β΄ Γυμνασίου) κατέκτησε την 1η θέση στα 300μ. εμπόδια με νέο ατομικό ρεκόρ 49.65, ο Παύλος Μόσχος (β´ Γυμνασίου) τη 2η θέση στα 3000μ , η Ναταλία Πιμπλή (β´ Γυμνασίου) την 4η θέση στα 80μ. εμπόδια, ο Μάνος Παπανικολάου (γ´ Γυμνασίου) την 3η θέση στα 1000μ. με μεγάλο ατομικό ρεκόρ 2.54.00. Αγωνίστηκαν ακόμη πετυχαίνοντας εξαιρετικές επιδόσεις στα αγωνίσματά τους οι: Θεοδώρα Μαλλιγιάννη, Ειρήνη Βασιλόγιαννη, Πελούσα Τσίρου, Ναταλία Σακελλαρίδη, Λίνα Γαλάτη, Ηλίας Σιεμέκης, Αλεξάνδρα Βορρέα, Γιάννης Εμμανουηλίδης, Γιάννης Σαραντέλλης, Πέτρος Λαμπίρης.

Προκρίθηκαν για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Ναύπλιο από τις 2 έως τις 3 Ιουλίου 2016, οι: Λυδία Κριμιτσά, Τερέζα Πεσμαζόγλου, Μάνος Παπανικολάου και Θεοδώρα  Μαλλιγιάννη.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους.

Προπονήτριες: ´Αννα Ιακωβίδου, Χρυσίδα Βερναδάκη