Επιτυχίες στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας 2016

biologywinners17

Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν μαθητές και μαθήτριες και των τριών τάξεων Λυκείου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας 2016.Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016, μαθητές/τριες της Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου και του ΙΒ1 και ΙΒ2 του Σχολείου μας συμμετείχαν στην 1η φάση του 12ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Βιολογίας.

Ο μαθητής της Α΄ Λυκείου Σπύρος Μιχαλόπουλος Πινιέϊρο κατέλαβε την 3η θέση στον διαγωνισμό της Α΄ Λυκείου (μεταξύ 1223 συμμετεχόντων).

Ο μαθητής της Β΄ Λυκείου Γιάννης Τάτσης κατέλαβε την 2η θέση και ο μαθητής του ΙΒ1 Κωνσταντίνος Τομαράς την 9η θέση στον διαγωνισμό της Β’ Λυκείου (μεταξύ 1132 συμμετεχόντων) και απέκτησαν το δικαίωμα να διαγωνισθούν απευθείας στη 2η φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολογίας 2017. 

Η μαθήτρια της Γ΄ Λυκείου Βασιλική Γεωργιλάκη κατετάγη 7η στον διαγωνισμό της Γ΄ Λυκείου (μεταξύ 827 συμμετεχόντων) και θα διαγωνισθεί στη 2η φάση του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Απριλίου. Οι 12 πρώτοι μαθητές της 2ης φάσης θα διαγωνισθούν στην 3η φάση του διαγωνισμού. Από τα αποτελέσματα της 3ης φάσης θα επιλεγούν 4 μαθητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην 27η Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας στο Βιετνάμ.

Καλή επιτυχία στη Βασιλική!

Συγχαρητήρια στους διακριθέντες, αλλά και σε όλους τους μαθητές του Σχολείου που συμμετείχαν στον διαγωνισμό!