Πρωτιές στο 1ο τρίαθλο Κ14

Πρωτιές στο 1ο τρίαθλο Κ14

Η Σχολή Μωραΐτη πήρε μέρος με μαθητές και μαθήτριες της στ’ Δημοτικού και της Α’ Γυμνασίου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Τριάθλου κατηγορίας Κ14. Οι αγώνες έγιναν στο στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Αθηνών την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024.

Τα παιδιά αγωνίστηκαν στα 60μ. εμπόδια, στο άλμα σε ύψος και στο άλμα σε μήκος και οι νικητές των αγώνων βγήκαν από τη συνολική βαθμολογία και των τριών αγωνισμάτων αλλά βραβεύτηκαν και οι νικητές στα επιμέρους αγωνίσματα.

Αναλυτικά η Άσπα Πολιτοπούλου κατέκτησε την 1η θέση στα 60μ. εμπόδια και την 1η θέση στο άλμα σε μήκος, η Δένια Δημητρακά κατέκτησε τη 2η θέση στα 60μ. εμπόδια και τη 2η θέση στο άλμα σε μήκος, ο Ανδρέας Κωσταρέλλος κατέκτησε τη 2η θέση στο άλμα σε μήκος και την 3η θέση στα 60μ. εμπόδια.

Την 1η θέση στην ομαδική βαθμολογία και των τριών αγωνισμάτων κατέκτησε η Άσπα Πολιτοπούλου, τη 2η θέση η Δένια Δημητρακά και τη 2η θέση στη συνολική βαθμολογία των αγοριών ο Άνδρέας Κωσταρέλλος.

Συμμετείχαν ακόμη πετυχαίνοντας καλές επιδόσεις τόσο στο μήκος όσο και στο ύψος οι Αλκμήνη Παπαγεωργίου, Ηλέκτρα Ανδρεαδάκη, Μαριτία Παπαφώτη και Βασιλική Λακιού.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και την επιτυχία τους.

Προπονητές: Χρυσίδα Βερναδάκη, Κατερίνα Βαγενά, Σπύρος Μαχαίρας, Άννα Ιακωβίδου