ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ 2023

teleti_apofoitisis_arhiki

Μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η  Τελετή Αποφοίτησης των μαθητών/τριών της Γ' Λυκείου και του IB2 του Σχολείου μας  την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Την εκδήλωση άνοιξε o κ. Αντώνης Καρτάλης, ο οποίος συνεχάρη τους τελειόφοιτους για την ολοκλήρωση των εγκύκλιων σπουδών τους, καθώς και  για  τα αξιόλογα επιτεύγματά τους.

Η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου κ. Ελένη Γερουλάνου, που συνταξιοδοτείται φέτος,  αποχαιρέτισε την τάξη του 2023 εκ μέρους του εκπαιδευτικού προσωπικού.  

Ο κ. Κωνσταντίνος Μαχαίρας (‘91), Μέλος της οργάνωσης Γη και του Ευρωπαϊκού Συμφώνου για το Κλίμα,  καλωσόρισε τους τελειόφοιτους στη μεγάλη οικογένεια του ΣΑΣΜ και τους έδωσε πολύτιμες συμβουλές .

Ακολούθησαν χαιρετισμοί εκ μέρους του IB Coordinator, κ. Γιώργου Καρτάλη, και του Διευθυντή του Λυκείου, κ. Λουκά Μωραΐτη, οι οποίοι συνεχάρησαν τους μαθητές και τις μαθήτριες της Τάξης του 2023 για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους, εξήραν τις σημαντικές επιτυχίες στις ποικίλες δραστηριότητές τους και τους ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία. 

Ο Όμιλος Μουσικής του Σχολείου υπό την καθοδήγηση της κ. Χούντα (΄91) ερμήνευσε τραγούδια πλαισιώνοντας μουσικά τις ομιλίες και τις απονομές.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τις απονομές τίτλων αποφοίτησης, επαίνων, τιμητικών διακρίσεων, βραβείων άριστης επίδοσης, ειδικών επαίνων και βραβείων.

Η Τελετή Αποφοίτησης ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Παύλου-Ρωμανού Μπέρτσου, Προέδρου της Μαθητικής Κοινότητας Λυκείου , ο οποίος αποχαιρέτισε τους συμμαθητές του  και ευχαρίστησε τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την προσφορά και την υποστήριξή τους , εκ μέρους της Τάξης του 2023 .

 Τα θεσμοθετημένα από το Σχολείο μεγάλα βραβεία απονεμήθηκαν ως εξής:

ΒΡΑΒΕΙΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ

Το βραβείο υψηλότερης επίδοσης από το Διεθνές Λύκειο για το πρόγραμμα του ΙΒ με 45 points απονεμήθηκε στο Παύλο Βάνη και με 44 points στους Αγγελική Μουρίκη, Άρτεμη Χαρίτου και Νεφέλη Λαλιώτη.

Φέτος το βραβείο υψηλότερης μοριοδότησης για το Γενικό Λύκειο απονεμήθηκε στην Άννα Πράπα, που πέτυχε ΓΜΟ στα Πανελλαδικώς Εξεταζόμενα Μαθήματα 19.40, στο Σπυρίδωνα Τζώρτζη με ΓΜΟ 19.13, στον Παύλο-Ρωμανό Μπέρτσο με ΓΜΟ 19.05 και στους Κωνσταντίνο Αγγουρά & Κωνσταντίνο Καραθανάση με ΓΜΟ 19.03.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

Το Βραβείο Κοινοτικής Δραστηριότητας για την προαγωγή του κοινοτικού πνεύματος του Σχολείου και την καθοριστική συμβολή του στην επιτυχία των κοινοτικών εκδηλώσεων απονεμήθηκε στον Παύλο-Ρωμανό Μπέρτσο Γ3.