Βραβείο Καινοτομίας 4x4 World Finals 2017

4x4_ad

Μετά την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 4x4 in Schools - Technology Challenge by Jaguar Land Rover, που διεξήχθη 8 – 13 Δεκεμβρίου στο Abu Dhabi. Η ομάδα της Σχολής Μωραΐτη, “Tessera Extreme Racing” κατέκτησε το βραβείο Καινοτομίας και ήταν υποψήφια για το βραβείο καλύτερης χρήσης Social Media.

Η ομάδα, η οποία αποτελείται από τους: Ανδρέα Καλύβα (Γ2), Πάνο Γκότση (Γ2) , Γιάννη Πλατανίτη (Β3) και Φανή Σινούρη (ΙΒ1), υπό την καθοδήγηση του καθηγητή κ. Μάνου Μπαρδούνια και του Κυριάκου Χονδρογιάννη, σχεδίασε ένα πραγματικά πρωτοποριακό μοντέλο με δυναμικό σύστημα αναρτήσεων  που ξεπέρασε τις υπόλοιπες συμμετοχές.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού τα παιδιά σχεδιάζουν και τελειοποιούν ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο, προσθέτοντας ηλεκτρονικά υποβοηθούμενες αναρτήσεις, αισθητήρες κλίσης καθώς και αισθητήρες φώτων, ενώ παράλληλα παρουσιάζουν το επιχειρησιακό πλάνο της ομάδας και τη στρατηγική Marketing.

Το Σχολείο συγχαίρει τους μικρούς μηχανικούς και marketeers για την προσπάθειά τους και τους εύχεται καλή επιτυχία για το μέλλον.