Νύχτα Χριστουγέννων στη Σχολή Μωραΐτη

nyhta_hristoygennon_sti_sholi_moraiti

Η Μαθητική Κοινότητα του Λυκείου της Σχολής Μωραΐτη σε συνεργασία με όλες τις βαθμίδες του Σχολείου, τον Σύλλογο Γονέων και τον Σύνδεσμο Αποφοίτων,  οργάνωσε με επιτυχία χριστουγεννιάτικη εκδήλωση το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, για να στηρίξει συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. 

Η εκδήλωση περιελάμβανε: Bazaar, Καφενείο-Κρεπερί με σπιτικά γλυκίσματα, Παράσταση Παιδικής Χορωδίας Σχολής Μωραΐτη, Εργαστήρι Νηπιαγωγείου, Face Painting , Μπουάτ Συγκροτήματος Μουσικής Λυκείου και Γυμνασίου, Εργαστήρι Δημοτικού, Δημοπρασία Έργων Τέχνης, Wurstlstand, Παιδική Καλλιτεχνική Παράσταση «Καρυοθραύστης ΙΙ» και Συναυλία του Ομίλου Μουσικής Λυκείου με χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Τα έσοδα θα διατεθούν σε ιδρύματα με κοινωφελή σκοπό. Θα ενισχυθεί ο Σύλλογος «Ελπίδα Youth», μια επιτροπή του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση σχετικά με την ψυχολογική φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες. Θα ενισχυθεί, επίσης, ο Σύλλογος «Φάρος Ζωής» ο οποίος υποστηρίζει οικογένειες με παιδιά που νοσούν από σοβαρές ασθένειες, μη αντιμετωπίσιμες στην Ελλάδα.