Τελετή λήξης σχολικού έτους

teleti_lixis_sholikoy_etoys

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο του Σχολείου η τελετή λήξης του σχολικού έτους για την Α΄και Β΄τάξη του Γενικού Λυκείου και των τάξεων Α-ΙΒ και ΙΒ1 του Λυκείου του Διεθνούς Κέντρου Σπουδών της Σχολής Μωραΐτη. 

Ο διευθυντής του Λυκείου, κ. Λουκάς Μωραΐτης, απηύθυνε σύντομη ομιλία στους μαθητές και τις μαθήτριες, τους συνεχάρη για τις επιδόσεις τους και τα αξιόλογα επιτεύγματά τους, και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στους στόχους τους. Συγχαρητήρια  απηύθυνε στους μαθητές και τις μαθήτριες ο  Διευθυντής του Λυκείου του Διεθνούς Κέντρου Σπουδών της Σχολής Μωραΐτη, κ.Δημήτρης Γεωργιακώδης.

Ακολούθησε η απονομή από τη διευθύντρια του Σχολείου, κα Χρυσάνθη Μωραΐτη-Καρτάλη, Επαίνων, Ειδικών Επαίνων, Τιμητικών Διακρίσεων και Βραβείων στους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίθηκαν σε όλους τους τομείς της σχολικής ζωής. 

Οι διακρίσεις που απονεμήθηκαν αφορούσαν την κοινοτική δραστηριότητα, την οργάνωση του Πανηγυριού, τον αθλητικό τομέα, τους πανελλήνιους μαθητικούς επιστημονικούς διαγωνισμούς και τις ακαδημαϊκές επιδόσεις των παιδιών.

Ειδικότερα, τιμήθηκαν με βραβείο για τις εξαιρετικές διακρίσεις που απέσπασαν σε Πανελλήνιες και Διεθνείς Διοργανώσεις, καθώς και για τις σημαντικές επιδόσεις τους σε αθλητικές δραστηριότητες οι:

  • Δημήτρης Μελάς (Α1) για το 1ο βραβείο στην Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», το αργυρό μετάλλιο στην 34η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα και τη συμμετοχή στη ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα.
  • Φίλιππος Κουτσοδημητρόπουλος (Α1) για το 1ο βραβείο που απέσπασε στον Διαγωνισμό Φυσικής «Ο Αριστοτέλης» 2017 για την Α΄ Λυκείου.
  • Γιάννης Δορκοφίκης (Α4) για το 2ο βραβείο που απέσπασε στον Διαγωνισμό Φυσικής «Ο Αριστοτέλης» 2017 για την Α΄ Λυκείου.
  • Παναγιώτης Γκότσης (Β4) για το 1ο βραβείο που κατέκτησε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής «Ο Αριστοτέλης» 2017 για τη Β΄ Λυκείου και το βραβείο στον αντίστοιχο Διαγωνισμό της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών.
  • Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου (ΙΒ1) για το 1ο βραβείο που κατέκτησε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής «Ο Αριστοτέλης» 2017 για τη Β΄ Λυκείου.
  • Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου (ΙΒ1) για το χάλκινο μετάλλιο που απέσπασε στη Διεθνή Ολυμπιάδα Φιλοσοφίας που έγινε στο Ρότερνταμ και την 1η θέση στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό Φιλοσοφίας.
  • Αλέξανδρος Δημόπουλος (Α2) για τη συνολική συνεισφορά του και την υπεύθυνη στάση του ως ταμίας στην Μαθητική Κοινότητα.
  • Άννα-Μαρία Μάντη (ΙΒ1) για τη μεγάλη της προσφορά στην Μαθητική Κοινότητα καθώς και για την εξαίρετη συνεργασία της στο Φεστιβάλ LAASA.
  • Ιφιγένεια Πασχάλη (Β4) για την συνεισφορά της στον Όμιλο Forensics.
  • Άρτεμις Αναστασίου (Β1) για την 1η επίδοση που είχε φέτος στην Ελλάδα στα 400μ. κορασίδων και νεανίδων και τη 2η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων στα 4x100μ.
  • Έλλη Κυπραίου (ΙΒ1) για τις διακρίσεις της στο άθλημα του δρόμου μετ’ εμποδίων.
  • Γιώργος Σκορδής (Β3) για τις εξαιρετικές διακρίσεις του στον Στίβο, στο άθλημα του δρόμου.
  • Kαι για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ οι μαθήτριες: Αθηνά Βογιατζόγλου (Α3), Ιωάννα Βογιατζόγλου (Β2), Όλγα Ζαμπάτη (Β1), Χριστίνα Κόττα (Β3), Δωρονίκη Κυριάκου (Α4), Κατερίνα Μερκουριάδη (Α3), Φιλιππία Μπαμπή (Β3), Ευγενία Πανοπούλου (Β1), Μαρία Παπάτσα (Β1), Εύα Περγαντή (Α1), Ζωή Σερόλλι (Β4), Γεωργία Τσελεπή (Β1), Ανδριάνα Τσουκλείδου (Β1) και Μιρέλλα Χαραλαμποπούλου (Β1).