Βραβεία στον 9ο Εργαστηριακό Διαγωνισμό

ergastiriakos_diagonismos_2017

Κατά τον 9ο Εργαστηριακό Διαγωνισμό Γυμνασίων στις Φυσικές Επιστήμες, που έλαβε χώρα στο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Χαλανδρίου για μαθητές των Γυμνασίων που ανήκουν στο ΕΚΦΕ Χαλανδρίου διαγωνίσθηκαν:

Στις 2 Μαΐου στη Βιολογία η Νεφέλη Γιατρά (γ2), ο Γιάννης Ελευθερίου (γ4) και ο Παναγιώτης Καστερούδης (γ5) και κατέκτησαν την 1η θέση.

Στις 9 Μαΐου στη Χημεία, η Κωνσταντίνα Μαυράκη (γ2), η Νικολίνα Νικολαρέα (γ4) και ο Νίκος Σούρλας-Κοτζαμάνης (γ1) και κατέκτησαν την 3η θέση.

Στις 16 Μαΐου στη Φυσική ο Αλέξανδρος Ζούπος (γ5), ο Κάρολος Κωνσταντίνης- Τσεζάνας (γ1) και η Λιλή Μουμτζή (γ4) και κατέκτησαν την 1η θέση.

Κάθε ομάδα κλήθηκε να σχεδιάσει και να εκτελέσει πειράματα, να καταγράψει μετρήσεις και να επεξεργαστεί δεδομένα, συνδυάζοντας θεωρητικές γνώσεις, δεξιότητες χειρισμού εργαστηριακών οργάνων και υλικών, αλλά κυρίως κριτική σκέψη, οργανωτική ικανότητα και ομαδικό πνεύμα.

Την ευθύνη της προετοιμασίας των μαθητών και των μαθητριών είχαν οι καθηγήτριες Τζίνα Ευθυμίου, Χριστίνα Τριανταφύλλου, Ελένη Χαϊντούτη και ο καθηγητής Γιάννης Τσουλφανίδης.

Η βράβευση των μαθητών έγινε την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 στο αμφιθέατρο του ΕΚΦΕ Χαλανδρίου.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!