Συμμετοχή σε Εμπορική Έκθεση

enpyronment_site_sxoleiou

Τα παιδιά του Ομίλου Επιχειρηματικότητας του Λυκείου παρουσίασαν τα προϊόντα τους στο the Mall Athens,  σε εμπορική έκθεση που διοργανώθηκε από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων στο πλαίσιο του διαγωνισμού «εικονική επιχείρηση», την Παρασκευή  10/02. Τα προϊόντα της «Enpyronment», όπως ονομάζεται η εταιρεία, κέρδισαν  το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό των επισκεπτών αλλά και αρκετών ΜΜΕ.

Η εταιρεία συλλέγει παλιούς πυροσβεστήρες που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο ζωής τους και τους μετατρέπει σε μοντέρνα και πρωτότυπα φωτιστικά. Σκοπός είναι η δημιουργία όσο το δυνατόν λιγότερων απορριμμάτων, δίνοντας έξυπνες  και καινοτόμες λύσεις για το σαλόνι, το μπαλκόνι και τον κήπο ενός σπιτιού. Τα προϊόντα της Enpyronment  θα μπορέσετε να τα προμηθευτείτε από το «Πανηγύρι 2017» της Σχολής Μωραΐτη, στις 8 και 9 Απριλίου. Τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Αυτή την εβδομάδα τα παιδιά του ομίλου επιχειρηματικότητας προετοιμάζουν τη διαφημιστική τους καμπάνια και η  χρηματοδότηση για τη κατασκευή των προϊόντων θα γίνει μέσω  πλατφόρμας crowdfunding. Με τον τρόπο αυτό τα μέλη της ομάδας θα μπορέσουν να γνωρίσουν, μεταξύ άλλων  ένα σύγχρονο και πολύ σημαντικό εργαλείο χρηματοδότησης νεοφυών επιχειρήσεων.

Υπεύθυνος του ομίλου, ο καθηγητής κ. Ε. Νότης.