Πανηγύρι 2016

panigyri

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πανηγύρι 2016 στο πνεύμα του εορτασμού των 80 χρόνων του Σχολείου μας. Οι μαθητές του Λυκείου και του Γυμνασίου  συνεργάστηκαν αποτελεσματικά και κατάφεραν να διοργανώσουν ένα αξέχαστο διήμερο, γεμάτο με μουσικές , θεατρικές και αθλητικές εκδηλώσεις  για μικρούς και μεγάλους .

Ξεχωριστές στιγμές αποτέλεσαν η Παράσταση του Ομίλου του Θεάτρου της Επινόησης, η Συναυλία του Ομίλου Μουσικής καθώς και η Συναυλία από τους μικρούς μαθητές του Νηπιαγωγείου μας. Μεγάλη απήχηση είχαν επίσης ο Διαγωνισμός Debate των μαθητών και μαθητριών της στ΄ Δημοτικού , η Θεατρική Παράσταση Γυμνασίου και το  Moraitis Escape. Συναρπαστικές στιγμές χάρισαν οι αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου μεταξύ μαθητών και καθηγητών στους οποίους επικράτησαν οι μαθητές με μεγάλη διαφορά. Ακόμα, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ταβέρνα της Κυριακής που ήταν γεμάτη τραγούδια, χορό, και σπιτικές γεύσεις. Τέλος, το Πανηγύρι μας έκλεισε με μια φαντασμαγορική συναυλία από το μουσικό συγκρότημα Μέλισσες που έδωσε στην Τελετή Λήξης τον πανηγυρικό χαρακτήρα που τις άξιζε .

Σημαντική ήταν η υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων καθώς και του Συνδέσμου Αποφοίτων. Τα έσοδα διατέθηκαν στο ίδρυμα « Παιδική Στέγη » και  στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά».