Βράβευση μαθητών μας από τη Διεύθυνση Δ.Ε. Β’Αθήνας

vraveysi_mathiton_mas_apo_ti_dieythynsi

Τρεις μαθητές του Σχολείου μας, που απέσπασαν διακρίσεις σε Διεθνείς και Πανελλήνιους Διαγωνισμούς, τιμήθηκαν σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας.

Πρόκειται για τον Λευτέρη Χατζηθεοδωρίδη που βραβεύθηκε για το αργυρό μετάλλιο που απέσπασε στην ΧΧΙΙΙη Ολυμπιάδα Φιλοσοφίας και την πρώτη θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φιλοσοφικού δοκιμίου, τον Γιάννη Τάτση για την πρώτη θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας, καθώς και για τον Δημήτρη Μελά, ο οποίος, ως μαθητής της β΄ Γυμνασίου, κατετάγη μεταξύ των 5 διακριθέντων Ελλήνων μαθητών στην 56η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα, ενώ κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στη 32η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου υπό την αιγίδα του κ. Αθανάσιου Φελούκα, Διευθυντή Δ.Δ.Ε. Β’ Αθήνας και υπό τον γενικό τίτλο «Διαμορφώνοντας τον αυριανό ενεργό πολίτη του κόσμου με σεβασμό στα Ανθρώπινα Δικαιώματα» και παρευρέθηκαν εκπαιδευτικοί και βραβευθέντες μαθητές της περιφέρειας, καθώς και η υποδιευθύντρια του Λυκείου κα Άσια Τρύφωνα .

Το Σχολείο συγχαίρει θερμά τους μαθητές και τους εύχεται πάντα μεγάλες επιτυχίες.