Νύχτα Χριστουγέννων 2017

final_poster_xmas_2017

Η Μαθητική Κοινότητα του Γενικού Λυκείου και του Ι.Β., σε συνεργασία με τις άλλες βαθμίδες του Σχολείου, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και τον Σύνδεσμο Αποφοίτων οργανώνει την καθιερωμένη «Νύχτα Χριστουγέννων». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 και θα περιλαμβάνει Χριστουγεννιάτικη αγορά, Παράσταση της Χορωδίας, Συναυλία του Ομίλου Μουσικής, Καφενείο, Κρεπερί, Καλλιτεχνικά Εργαστήρια Νηπιαγωγείου και Δημοτικού, Würstlstand, τη μουσική εκδήλωση Merry Rockmas του Ομίλου Μουσικού Συγκροτήματος, Παράσταση του Καρυοθραύστη II και πολλές εκπλήξεις. Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα, κάνετε κλικ εδώ.

Το Μαθητικό Συμβούλιο αποφάσισε να διαθέσει και φέτος τα έσοδα της Νύχτας Χριστουγέννων σε ιδρύματα με κοινωφελή σκοπό. Έτσι, θα ενισχύσει τον Σύλλογο «Ελπίδα Youth» μια επιτροπή του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, που στοχεύει στην  ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση σχετικά με την ψυχολογική φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες. Θα ενισχύσει, επίσης, τον Σύλλογο «Φάρος Ζωής» ο οποίος υποστηρίζει οικογένειες με παιδιά που νοσούν από σοβαρές ασθένειες, μη αντιμετωπίσιμες στην Ελλάδα.

Κάθε χρόνο, γονείς και απόφοιτοι μετέχουν ενεργά στην εκδήλωση αυτή, συνεργαζόμενοι με τα παιδιά που έχουν αναλάβει τη διοργάνωσή της. Έτσι, η Μαθητική Κοινότητα του Λυκείου απευθύνεται σε εσάς με την παράκληση να υποστηρίξετε την προσπάθεια αυτή, προσφέροντας αντικείμενα ή γλυκίσματα στη Χριστουγεννιάτικη Αγορά και συμμετέχοντας στην προετοιμασία της.

Η παρουσία σας την ημέρα της εκδήλωσης θα μας δώσει μεγάλη χαρά, καθώς θα συμβάλει στη δημιουργία μιας χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας και στην επιτυχία του κοινωνικού μας στόχου.